Log in or sign up


USER:
PASS:

 
 
Forums
Call of Duty World at War Zombies :: Forums :: Custom Projects :: Support
 
<< Previous thread | Next thread >>
cant change mod
Moderators: smithster, dcslim
Author Post
lokij
Tue Dec 23 2008, 03:07PM
Registered Member #2254
Joined: Tue Dec 23 2008, 01:37PM
Posts: 4
Hi guys, i had been 3 hours trying to make the zombie mode work. I copy all foulders(anzio, tunels, etc...) at mods foulder, then i luanch my cod5 with the CD, but when i go to mods there isnt any. i had also activate console and downloads.
please help me...
Back to top
Inferno
Tue Dec 23 2008, 05:55PM
Registered Member #361
Joined: Sun Dec 07 2008, 04:34PM
Posts: 38
did you put it in the mod folder in appdata, local, activision,codwaw then mods? or did u put it in through your c drive?
Back to top
lokij
Tue Dec 23 2008, 06:53PM
Registered Member #2254
Joined: Tue Dec 23 2008, 01:37PM
Posts: 4
that must be my error, i did it through c drive. how i do it the other way, i have windows in spanish so i dont know what u exactly mean. ty
Back to top
fugly
Wed Dec 24 2008, 08:37AM
Registered Member #868
Joined: Sun Dec 14 2008, 09:30AM
Posts: 9
The maps/mods go into the local files not program files.
(XP)C:\Documents and Settings\YOUR_PROFILE\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\mods\
(vista)C:\Users\YOUR_PROFILE\AppData\Local\Activision\CoDWaW\mods\

you will need to allow show hidden files/folders and you will need to create the mods folder
Back to top
 

Jump:     Back to top

User Colour Key:
Head Administrator, Administrator, Forum Moderator, Member

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System