Log in or sign up


USER:
PASS:

 
 
Forums
Call of Duty World at War Zombies :: Forums :: Zombie Discussion :: Completed Zombie Maps
 
<< Previous thread | Next thread >>
Nazi Zombie Transmitter 1.1
Moderators: smithster, dcslim
Author Post
Adave
Tue Feb 24 2009, 09:59AM
Registered Member #4695
Joined: Thu Jan 22 2009, 09:18PM
Posts: 53
Ok , i've fixed mod.arena but i can't find "yourmap" in any other scripts ...
Im launching it by hosting server and then typing /ui_mapname nazi_zombie_tr and /ui_gametype zom thats
because 1,2 patch totally messed my game - I dont see custom maps in map list thats why I didnt realize
that mod.arena is bad . Im sry for all the problems and hope this will work now.
Link: http://rapidshare.com/files/201897973/nazi_zombie_tr.rar
Back to top
wazu1967
Wed Feb 25 2009, 03:31AM
Registered Member #4453
Joined: Sun Jan 18 2009, 03:20AM
Posts: 3
Greetings Adave,

Thanks for updating your map however there is still a problem. The map works fine when you play solo, love those new guns and the sounds of them however when setting up for multiplayer mode (2-4 people) it crashes back to the title page. And also when setting up for the multiplayer mode the map name still comes up with "yourmap" instead of tr.

Back to top
Adave
Wed Feb 25 2009, 04:00PM
Registered Member #4695
Joined: Thu Jan 22 2009, 09:18PM
Posts: 53
greetz , thats very very very strange I was playing it with friends and it worked well ... btw i tried to find "yourmap" in my scripts . I can't find . I will take another look
Back to top
Adave
Wed Feb 25 2009, 04:02PM
Registered Member #4695
Joined: Thu Jan 22 2009, 09:18PM
Posts: 53
Try svedikulkov - my another map and tell me if that map worked please . Its only test map and i had'nt so big problems while modding it .
Back to top
Adave
Wed Feb 25 2009, 04:06PM
Registered Member #4695
Joined: Thu Jan 22 2009, 09:18PM
Posts: 53
Yes i have that error :):D it was in the clientscripts Im sry for problems and I will upload map as soon when i fix it
Back to top
Adave
Wed Feb 25 2009, 04:54PM
Registered Member #4695
Joined: Thu Jan 22 2009, 09:18PM
Posts: 53
Uhmmm I have a question . Original game name of this map was nazi_zombie_trs and not tr , trs scripts gone to hell somehow , couldnt load map ,and i had to make new ones so i made new map named nazi_zombie_tr , and map trs in map_source I saved as tr - don't you think that this is the problem ?
Back to top
 

Jump:     Back to top

User Colour Key:
Head Administrator, Administrator, Forum Moderator, Member

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System